Tø rådejen efter anvisningen
Riv skallen fra appelsinen og ælt det ind i rådejen sammen med honningkagekrydderien.
Form brødet som ønsket og drys evt. med valgfri topping.
Lad brødet hæve i stuetemperatur eller i et raskeskab til ca. dobbelt størrelse
Sæt brødet ind i en 200°C varm ovn og sænk temperaturen til 160°C. Brødet skal bages i ca. 75 minutter.
NB! Bag brødet med damp de første 30 sekunder og lukket ventil de første 15 minutter.
Brødet smager dejligt med koldt smør og egner sig godt til forskellige slags oste.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Schulstad Bakery Solutions
Oensvej 28, Hatting
8700 Horsens
Danmark
76285000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.